گوگل برای جلب رضایت بازدیدکنندگان خویش مجبور هست در هر جستجو، بهترین نتایج ممکن را به آنان نشان دهد . از این‌رو برای رتبه‌بندی سایت‌ها از الگوریتم‌های پیچیده‌ای به کارگیری می کند که فی مابین تمام الگوریتم‌های موجود بهترین کارایی را از خود نشان می‌دهد . سایت‌ها هم برای قرارگیری در صدر لیست نتایج جستجو، همواره تلاش در دور زدن الگوریتم‌های جستجوی گوگل دارا هستند . در پیش‌رو موتور کاوش گوگل نیز به‌طور مکرر در درحال حاضر به‌روزرسانی و تکامل الگوریتم‌های خود است، به‌گونه‌ای که قابل به دور میل کردن نباشند و سایت‌هایی را که از طرق ناصحیح قصد قرارگیری در مرتبه بالاتر دارند را شناسایی و حذف می‌نمایند . 

بعضا 
از الگوریتم‌های مطرح گوگل الگوریتم پاندا: الگوریتم پاندا برای او‌لین توشه در سال 2011 ساخت شد . انگیزه این الگوریتم این می باشد که سایت‌های با کیفیت بالاتر را در رده‌های اولیه نتایج جستجو نشان دهد . با این اکنون برخی از سایت‌ها عملکرد دارا‌هستند که این الگوریتم را به دور زده و با ارائه محتوای تکراری در رتبه‌های بالا قرار گیرند که ولی توسط گوگل شناسایی و جریمه می شوند .نکاتی که این در الگوریتم مسئله آنالیز قرار می گیرد دربرگیرنده «تعداد برگشت به مطالب یک سایت»، «تکراری نبودن محتوای سایت»، «صحیح بودن محتوا از حیث املا و نگارش و . . .» هست . 
الگوریتم پنگوئن: الگوریتم پنگوئن برای او‌لین توشه در سال 2012 ایجاد شد .انگیزه این الگوریتم شناسایی لینک‌های تقلبی به تارنما هست . بعضا از تارنما ها با روش‌هایی مانند قرار دادن پیوند خویش در بخش نظرها سایت‌های دیگر عملکرد در به دور زدن این الگوریتم داشتند که گوگل آن ها را شناسایی کرده و جریمه‌های سنگینی برای آنان در لحاظ گرفت . 
الگوریتم مرغ مگس‌خوار: این الگوریتم نتایجی را نشان میدهد که متناسب با سلایق ما باشند . به این رخ که به عنوان مثال با اعتنا به جستجوهای گذشته یا این که منطقه‌ای که در آن قرار داریم، نتایج باصرفه گردیده و مطالب مناسب‌تر در رده‌های فراتر نمایش داده می‌شوند . 
تلفیق 
و کمینه‌سازی: ترفندهای پرکاربرد ارتقاء سرعت بار گذاری سایت سرعت و کیفیت در کارایی وب‌سایت‌های بزرگ، تاثیر متعددی بر مقدار رضایت کاربران دارا هستند . صفحه های بایستی به‌خوبی بارگیری و به سرعت نمایش داده شوند تا حوصله کاربر سر نرود و ناچار نباشد بازه طولانی به یک برگه خالی نگاه نماید . 

مقطع 
اضطراری برای سناریو کامل یک صفحه وب، به‌طور کلی به چهار ادله بستگی دارد: 
تاخیر 
شبکه پهنای 
‌باند در دسترس کاربر تعداد 
درخواست‌های HTTP حجم 
هر درخواست HTTP با‌توجه به این که ما معمولا امکان تغییر پهنای باند در دسترس کاربر و مشکل ها به‌وجود آمده در کانال را نداریم، پس صد رد صد باید بر روی تعداد و حجم درخواست‌های HTTP که توسط برگه وب ما انجام می‌شود، تاثیر بگذاریم و با به دستکم رساندن هر دو، سعی وب‌سایتمان را بهبود بخشیم . 



تلفیق 
(Bundling): ادغام فایل‌ها باهم عمده مرورگرها اجازه تعداد محدودی اتصال به هر سرور را در یک دوران مختص می دهند .معمولا تعداد اتصال مجاز در یک بازه حدود 6 است . این یعنی بارگیری بسیاری از فایل‌های کوچک به‌صورت موازی انجام نمی‌شود . به همین برهان این درخواست‌ها به دسته‌های مجزا تقسیم گردیده و در سود بازه بیشتری برای سناریو صفحه‌وب صرف می شود . 

تلفیق به ما یاری می‌کند، تعداد درخواست‌های لازم HTTP را با مخلوط فایل‌های شبیه در یک فولدر واحد، کاهش دهیم . این فعالیت باعث بارگیری یکجا می گردد و زمان بالا وارد شدن کاغذ وب را کاهش می‌دهد . 
به نمونه زیر توجه کنید: 
نسخه 
معمولی: 


بعد از آن 
از تلفیق: 

همان‌طور که در نمونه بالا مشاهده می‌شود، سیستم به‌جای خواندن تعداد زیادی فولدر css و js، آن‌ها را در یک فایلکلی css و یک فایل کلی js میخواند . 



کمینه‌سازی 
(Minification): حذف قسمت‌های اضافه از روئت کرد یک توسعه‌دهنده، بسیار کلیدی هست که فایل‌های CSS و جاوا اسکریپت به چهره خوانا و تر و تمیز نگارش و قالب‌بندی شوند تا شعور آن‌ها به‌راحتی امکان‌پذیر باشد . با این حال، مرورگرها به این نکته هیچ اهمیت نمی‌دهند . بنابراین میتوانیم با حذف فضاهای سفید اضافی، برداشتن کامنت‌ها و . . . منجر کاهش حجم درخواست‌های HTTP شد . به فعالیت‌های این‌چنینی اصطلاحاً کمینه‌سازی گویند . فرایند کمینه‌سازی، به کاهش محتویات فایل بدون تغییر و تحول معنای آن اطلاق می‌شود .به 
نمونه تحت توجه کنید: 
مثال 
کد معمولی: 




بعد از آن 
از کمینه‌سازی: 





همان‌طور که در مثال بالا مشاهده می‌کنید، در فرآیند کمینه‌سازی، فضاهای خالی حذف شده، کامنت برداشته گردیده و تعداد کاراکترهای مشخص‌کننده رنگ هم کوتاه گردیده است؛ ولی تغییری در ماهیت کد ایجاد نشده میباشد . 

برای کدهای جاوا اسکریپت، کمینه‌سازی چندان قابل اعمال نیست و با به کار گیری از آن تغییرات کمتری می‌توان اعمال کرد . با این‌حال کمینه‌سازی میتواند شامل کوتاه کردن اسم متغیر، نام تابع و . . . باشد فارغ از آنکه در تلاش اسکریپت تغییری حاصل شود . 

به‌طورخلاصه تلفیق و کمینه‌سازی دو راهکار مطلوب برای کاهش برهه زمانی بارگیری صفحات می‌باشند که کدنویسان حرفه‌ای با به‌کارگیری آن‌ها سرعت بارگیری صفحه ها اینترنت را به‌طور چشمگیری کاهش میدهند . 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : الگوریتم ,گوگل ,کاهش ,الگوریتم‌های ,کمینه‌سازی ,http ,دسترس کاربر ,درخواست‌های http ,توجه کنید ,بالا مشاهده ,برای سناریو
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Brautkleid Träger قصه ها و داستان های کوتاه و زیبا یک مترجم کودک ما شرکت مشاوران کاوش چاربلاگ Susan فروش و پشتيباني تعمير دستگاهي پزشكي تراریوم(باغ شیشه ای) پارس ارتباط لوتوس